Nyheder

03.01.2018
Dansk Selskab for IPLS afholder generalforsamling d. 12. marts 2018
Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet inviterer til generalforsamling i forlængelse af seminaret d. 12. marts. Generalforsamlingen vil finde sted på Rigshospitalet, Blegdamsvej 9, Auditorium 2 fra kl. 15:30 til 16:30. Den forløbige dagsorden kan findes her. Forslag fra medlemmer ift. indholdet af dagsordenen modtages gerne. Den endelig dagsorden samt årsberetning udsendes 14 dage før generalforsamlingen finder sted. Forslag til dagsorden skal senest være sendt til ipls@outlook.dk d. 12. februar. 

Den endelige årsberetning kan ses her

03.01.2018
Dansk Selskab for IPLS afholder seminar d. 12. marts 2018
Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet inviterer til seminar under overskriften:

Sammenhængende patientforløb – hvordan sikrer vi gode overgange af høj kvalitet for fremtidens patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle?

Overgange i patientforløb skaber ofte problemer i sundhedsvæsenet. Dansk Selskab for IPLS vil med dette seminar fokusere på de gode, sikre og effektive overgange, som er en forudsætning for sammenhængende forløb nu og i fremtiden.

Programmet vil byde på inspiration, erfaringsudveksling og mulighed for sammen at finde svar på en række spørgsmål.

Tid og sted: Mandag den 12. marts 2018 kl. 10 – 15.30 på Rigshospitalet, Blegdamsvej, Auditorium 2.

Pris: 400 kr. for ikke-medlemmer, 300 kr. for medlemmer af Selskabet og 100 kr. for studerende.
Prisen er inkl. forplejning.

Læs mere om seminarets indhold og oplægsholdere her

Tilmeld dig seminaret her

04.06.2017
Fra Ramme for interprofessionelle kompetencer til Interprofessionelt Kompetencekort
Dansk Selskab for IPLS har over de sidste to år udviklet en ramme for interprofessionelle kompetencer, som er blevet præsenteret i forskellige sammenhænge og fora – og vi har erfaret, at den allerede anvendes i udvikling og undervisning.
I løbet af foråret har selskabet dog ønsket at finde en mere mundret titel til rammen. Der har været afholdt en konkurrence blandt selskabets medlemmer, og på det seneste bestyrelsesmøde blev titlen, Dansk Interprofessionelt Kompetencekort, valgt.
Se Kompetencekortet og læs mere her

Der er lukket for kommentarer.