Nyheder

10.04.2019
Dansk Selskab for IPLS afholdt generalforsamling d. 4. marts 2019
Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet holdt i forlængelse af seminaret i sidste uge generalforsamling. Her blev bestyrelsens årsberetning fremlagt, samtidig med at bl.a. det reviderede årsregnskab blev godkendt og der blev afholdt valg til bestyrelsen.

Alt dette kan ses i referatet her

Årsregnskab her.

Årsberetning her.
20.12.2018
Oplæg fra seminaret d. 6. december 2018
Der er nu mulighed for at downloade de forskellige oplæg fra seminaret som blev afholdt af Dansk Selskab for IPLS i december måned. Oplæggene er alle i pdf-format.
01.10.2018
Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet afholdt seminar d. 6. december i Glostrup
Dansk Selskab for IPLS inviterer til et provokerende nyskabende og interaktivt seminar. Vi vil debattere de nye nationale kvalitetsmål i et interprofessionelt perspektiv. Se dagens program i detaljer her.
28.06.2018
Opdateret Interprofessionelt Kompetencekort – nu også i engelsk version
Komptencekortet fra sidste år er netop blevet revideret og med denne revidering er der også kommet en engelsk version. 
Se Kompetencekortene og læs mere her
18.06.2018
Artikel om IPLS i et internationalt perspektiv
I dag er det ikke nok at være en fagligt dygtig sundhedsprofessionel. Den sundhedsprofessionelle skal kunne indgå i et interprofessionelt og tværsektorielt samarbejde, så borgeren oplever en sammenhængende og koordineret indsats i sundhedsvæsenet. Læs her, hvordan vi i Danmark arbejder med interprofessionel læring og samarbejde, og hvordan konceptet er udviklet og styrket gennem internationalt samarbejde. Læs den her
06.04.2018
Oplæg fra seminaret d. 12. marts 2018
Der er nu mulighed for at downloade de forskellige oplæg fra seminaret som blev afholdt af Dansk Selskab for IPLS i marts måned. Oplæggene er alle i pdf-format.
20.03.2018
Dansk Selskab for IPLS afholdt generalforsamling d. 12. marts 2018
Dansk Selskab for Interprofessionel Læring og Samarbejde i Sundhedsvæsenet holdt i forlængelse af seminaret i sidste uge generalforsamling. Her blev bestyrelsens årsberetning fremlagt, samtidig med at bl.a. det reviderede årsregnskab blev godkendt og der blev afholdt valg til bestyrelsen.

Alt dette kan ses i referatet her.

Den endelige dagsorden kan findes her

Den endelige årsberetning kan ses her

04.06.2017
Fra Ramme for interprofessionelle kompetencer til Interprofessionelt Kompetencekort
Dansk Selskab for IPLS har over de sidste to år udviklet en ramme for interprofessionelle kompetencer, som er blevet præsenteret i forskellige sammenhænge og fora – og vi har erfaret, at den allerede anvendes i udvikling og undervisning.
I løbet af foråret har selskabet dog ønsket at finde en mere mundret titel til rammen. Der har været afholdt en konkurrence blandt selskabets medlemmer, og på det seneste bestyrelsesmøde blev titlen, Dansk Interprofessionelt Kompetencekort, valgt.
Se Kompetencekortet og læs mere her

Der er lukket for kommentarer.